1Τα νέα βάρβαρα κυβερνητικά μέτρα

να μην περάσουν!!!

 

     

www.edupame.gr

Συναδέλφισσα-συνάδελφε!

Τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση είναι κόλαση για το λαό και παράδεισος για το κεφάλαιο! Επιβάλλουν τη ζούγκλα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, φορτώνουν την καπιταλιστική κρίση στις πλάτες των εργαζομένων. Κόβουν κάθε δικαίωμα στη ζωή σε μας και στα παιδιά μας. Φέρνουν νέα φτώχεια, απολύσεις, ανεργία για το λαό και τρελά κέρδη για το κεφάλαιο.

Ένα χρέος έχουμε, μια επιλογή: με κοινωνική-λαϊκή συμμαχία να οργανώσουμε την πάλη μας από τα κάτω, να βγούμε στους δρόμους για να μην περάσουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, τα μέτρα που επιβάλλει η δικτατορία των μονοπωλίων.

Με τα νέα μέτρα:

 

Κυβέρνηση, ΝΔ, ΛΑΟΣ, τρόικα και ΕΕ, τρομοκρατούν, εκβιάζουν το λαό ότι δήθεν τα νέα μέτρα είναι μονόδρομος, ότι παίρνονται για τη σωτηρία της χώρας. Τα μέτρα παίρνονται για να σωθούν και να αυξηθούν τα κέρδη της πλουτοκρατίας. Αυτός είναι ο βασικός τους στόχος. Με τα νέα μέτρα θέλουν πρώτα να κατεβάσουν τα μεροκάματα στο επίπεδο της Ινδίας και της Κίνας και μετά να κάνουν επενδύσεις ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.

 

Συνάδελφε-συναδέλφισσα!

Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής δεν υπάρχει ούτε μέλλον, ούτε φιλολαϊκή προοπτική. Οι θυσίες που σε καλούν να κάνεις είναι χωρίς αντίκρισμα και χωρίς τελειωμό. Δεν έχεις καμμιά ευθύνη για την καπιταλιστική κρίση. Το χρέος είναι όλο «παράνομο». Μην το αναγνωρίζεις!

 

Συνάδελφε-συναδέλφισσα!

Μπροστά και στις εκλογές στους συλλόγους των Δασκάλων και των ΕΛΜΕ πάρε τα μέτρα σου!

Οι εκλογές αυτές είναι ένα όπλο στα χέρια σου, μια ευκαιρία! Έχεις κι εσύ ευθύνη!

Ανέτρεψε τους συσχετισμούς τώρα! Η ψήφος σου μετράει!

Δώσε δύναμη στη δύναμή σου! Ισχυροποίησε το ΠΑΜΕ!

Καμιά συναίνεση, καμιά θυσία -την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία!

 

                                                                                                                                     Αθήνα 24 Μάη 2011