Απίστευτος κυνισμός

 

Κυνική ομολογία του πρωθυπουργού σε ομιλία του στη Νέα Υόρκη στο «Economic Club», ότι «σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΟΣΑ, οι Ελληνες είναι ο λαός που εργάζεται περισσότερο από όλους, ότι οι μισθοί στην Ελλάδα είναι στην πραγματικότητα 60% χαμηλότεροι σε σύγκριση με τους μισθούς σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Βέλγιο, Κάτω Χώρες και Ιρλανδία».

Ομολογία της ληστείας του λαού με τα βάρβαρα αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα και από τα χειρότερα που έρχονται. «Επίκεινται και νέες μεταρρυθμίσεις, που αποσκοπούν στην αναζωογόνηση της οικονομίας μας», συμπλήρωσε, καλώντας τους εκπροσώπους του διεθνούς κεφαλαίου να επενδύσουν στη σιγουριά για τεράστια κερδοφορία, προσφέροντας πάμφθηνους εργάτες χωρίς δικαιώματα και δουλειά ως τον τάφο. Προσφέροντας φορολογικό παράδεισο, αφού για τις επενδύσεις fast track θα μειωθεί η φορολογία κάτω από 20%. Η ΓΣΕΕ κήρυξε ξετσίπωτα «τέρμα οι αγώνες».

Ο λαός να πάρει την υπόθεση της ζωής του στα χέρια του. Να οργανωθεί, να συσπειρωθεί στο μέτωπο ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΟΓΕ - ΜΑΣ.

Με ταξικούς αγώνες και με την ψήφο να τιμωρήσει ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Να συμπορευτεί με το ΚΚΕ και στις εκλογές 7 Νοέμβρη πανίσχυρη «Λαϊκή Συσπείρωση».