Φίλες και φίλοι,
Μαθητές και εκπαιδευτικοί,


Bρισκόμαστε στην πραγματικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του 1ου διαγωνισμού του e-go για την καλύτερη ελληνική μαθητική σελίδα στο Διαδίκτυο. Η μεγάλη συμμετοχή των ελληνικών δημόσιων σχολείων σε αυτό το διαγωνισμό, αποτελεί μιά δικαίωση γιά όλους. Ευχαριστούμε τόσο την εκπαιδευτική κοινότητα γιά τη συμμετοχή της, όσο και τους φίλους του e-go γιά την αξιολόγηση. Ηταν μιά διαδικασία που μας έφερε πολύ κοντά σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της -καθημερινής, πια- δραστηριότητας των ελληνικών σχολείων, της σχετικής με την πληροφορική και το internet. Με χαρά μας διαπιστώσαμε επίσης ότι ο αριθμός των σχολείων που διαθέτουν σελίδα στο Διαδίκτυο αυξάνεται ραγδαία. Ταυτόχρονα, γίναμε κοινωνοί και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλά σχολεία και δώσαμε σιωπηλά μεταξύ μας την υπόσχεση να ασχοληθούμε και με αυτό το θέμα, το συντομότερο δυνατόν, χρησιμοποιώντας -πάντα- τα μέσα και τις δυνατότητες που προσφέρει η online κοινωνία που χτίζουμε όλοι μας καθημερινά. Αλλά, ας τερματίσουμε εδώ την αγωνία σας κι ας "μπούμε" στο Hall of Fame του πρώτου μας διαγωνισμού.

Την τρίτη θέση στο σχολικό διαγωνισμό μας κατέλαβαν τα 13ο και 21ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου.
Η δεύτερη θέση ανήκει -επίσης επάξια- στο 4ο Γυμνάσιο Κοζάνης.
Ο μεγάλος νικητής, με μεγάλη διαφορά ψήφων από τον δεύτερο και τον τρίτο νικητή, είναι τελικά το 14ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους συμμετέχοντες για τη δουλειά τους και να τους ευχηθούμε, πολύ γρήγορα, να επεκτείνουν και να βελτιώσουν την παρουσία τους στο Δίκτυο. Όπως είχαμε ανακοινώσει, θα συνοδεύσουμε τα συγχαρητήρια μας στον πρώτο νικητή με πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι στη μικρή τελετή που οργανώνουμε στο σχολείο-νικητή, την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2001.

Με τιμή

e-go.gr

1η ΘΕΣΗ

2η ΘΕΣΗ

3η ΘΕΣΗ

14ο Γυμνάσιο Περιστερίου 4ο Γυμνάσιο Κοζάνης 13ο και 21ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου