Επιστροφή στην αρχική σελίδα 

Πεδίο του Άρεως, Πανελλήνιος (φάκελος 8)

για φάκελο 1 πιέστε εδώ  για φάκελο 2     για φάκελο 3  για φάκελο 4 για φάκελο 5 για φάκελο 6 για φάκελο 6

ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Πανελλήνιος-Πεδίον Άρεως (2005) Η νομοθεσία για το Πεδίον Του Άρεως

 Πλατεία Πρωτομαγιάς

Κυψέλη,

Λόφος Ελικώνος ή "Αλεπότρυπα",

 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΙΣ 18 ΚΑΙ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
Επιδίωξή μας είναι: Να δώσουμε ζωή στο Πεδίο του Άρεως

Σε μια πόλη που, εκτός από την οικονομική κρίση, ασφυκτιά από μεγάλη έλλειψη ελεύθερων χώρων και πρασίνου, είναι κραυγαλέα φανερό πόσο μεγάλη σημασία έχει να γίνει ξανά το «Πεδίο του Άρεως» ένας ελεύθερος λειτουργικός για τους κατοίκους της Αθήνας χώρος πρασίνου, χώρος χαράς , απόλαυσης και αναψυχής.

Γι αυτό:
Οργανώνουμε αυτό το φεστιβάλ με τη φιλοδοξία να γίνει η αφορμή για την έναρξη ενός δημόσιου και δημοκρατικού διαλόγου, ώστε να αναζητήσουμε λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα του ΠΑ. Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε, και να προβάλλουμε τις απόψεις μας για τη χρήση των δημόσιων χώρων, ιδιαίτερα για το Π.Α, προς την νέα διοίκηση της περιφέρειας Αττικής, που είναι αρμόδια, ώστε σύντομα να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για το ζωντάνεμα του. Επιπλέον, το φεστιβάλ αυτό είναι για μας αφορμή για την έναρξη μιας συνεργασίας συλλογικοτήτων που μπορεί να έχουν διαφορετικό αντικείμενο, αλλά που μπορούν να συνθέτουν τις δράσεις και τους επιμέρους στόχους τους, να συνεργάζονται και να έχουμε, όσο το δυνατόν, τα καλύτερα αποτελέσματα...
Δεσμευόμαστε ότι το διήμερο αυτό δεν θα τελειώσει με την επιστροφή στα σπίτια μας και την συνέχιση της εγκατάλειψης του Π.Α. Όλοι/ες μαζί θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις και τις δράσεις μας με διάφορες δραστηριότητες στο Π.Α , για το Π.Α, έως ότου γίνει ο ζωντανός και ελεύθερος χώρος που χρειαζόμαστε και θέλουμε.
Κοινός τόπος όλων μας είναι η ανάγκη άμεσης επίλυσης των παρακάτω προβλημάτων, που η μη επίλυσή τους έχει οδηγήσει στην ουσιαστική εγκατάλειψή του Πεδίου από τους κατοίκους.
· Έλλειψη Καθαριότητας και πότισματος καθώς και έλλειψη στοιχειώδους περιποίησης των φυτών.
· Φωτισμός και φύλαξη
· Μη λειτουργία των δύο παιδικών χαρών που υπάρχουν στο χώρο και έχουν κλείσει - σε μια περιοχή με πολλά παιδιά και παντελή έλλειψη εναλλακτικών χώρων αναψυχής για παιδιά.
Ζητάμε να επισκευασθούν άμεσα τα κτίρια που υπάρχουν στον χώρο, που σήμερα παραμένουν κλειστά και ρημάζουν, και να αποδοθούν για αξιοποίηση στους κοινωνικούς φορείς της περιοχής, π.χ. Green Park και Θέατρο Οικονομίδη.
Να στελεχωθεί ο χώρος με το απαραίτητο προσωπικό

Στο διήμερο αυτό θα παρουσιάσουμε:
Ø ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ με την ιστορικό Τασούλα Βερβενιώτου, τον γνωστό ακτιβιστή για την προστασία του ΠΑ Θοδωρή Κοκκινάκη και Ειδικό από την Ορνιθολογική Εταιρία για την πανίδα του χώρου.
Ø ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:
· «Ελεύθεροι χώροι - η περίπτωση του Πεδίου του Άρεως» Θα τοποθετηθούν οι φορείς και θα απαντήσει η νέα περιφερειακή αυτοδιοίκηση στα ζητήματα που θα τεθούν
· Φασισμός και ρατσισμός σε σχέση με τη χρήση των ελεύθερων χώρων -· Συζήτηση σχετικά με το μεγάλο θέμα των μεταλλαγμένων προϊόντων
Ø ΜΙΑ ΛΑϊΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα εγκρίνει και σχετικό ψήφισμα με τα αιτήματά μας
Ø ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
· “EMPTY FRAME” - ενα καταξιωμένο συγκρότημα ΡΟΚ μουσικής από την περιοχή μας
· Η υπέροχη Μπάντα Νέων του ΚΕΘΕΑ/ΣΤΡΟΦΗ
· Το Συγκρότημα Κρουστών από το πολιτιστικό κέντρο Αφρικάνικης Τέχνης και Πολιτισμού ANASA
· Συγκρότημα Μπλουζ και Τζαζ εκπληκτικής ποιότητας
Ø ΑΦΗΓΗΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ « ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» με την ταξιδεύτρια και παραμυθού Μαρουλίνα
Ø ΜΑΘΗΜΑ TAI CHI
Ø ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΩΝ
Ø ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ από δομές κοινωνικής Αλληλεγγύης
Ø ΕΚΘΕΣΕΙΣ πολιτικής γελοιογραφίας και ενημερωτικού υλικού από το ΚΕΘΕΑ και τις μεταναστευτικές κοινότητες
Ø ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ø ΑΓΟΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟϊΟΝΤΩΝ
Γενικά θα προσπαθήσουμε για ένα όμορφο Σαββατόβραδο στο Πάρκο και μία ζωντανή μαγευτική ολοήμερη Κυριακή!
Και οι δηλώσεις συμμετοχής και στηρίξης του Φεστιβάλ από συλλογικότητες και άτομα συνεχίζονται...

ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ:
· Κίνηση Κατοίκων 6ης Δημοτ. Κοινότητας
· ΚΕΘΕΑ (Στροφή / Mosaic /Σύλλ. Οικογένεια)
· Περιβαλλοντικό Δίκτυο Αθήνας
· Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό»
· Οργάνωση «Αττική – Περιβάλλον SOS»
· Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
· Σύλλογος Καταναλωτών βιολογικών προϊόντων

ΒΙΟΖΩ

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ:
· Ένωση Αφρικανών Γυναικών
· Μαροκκινή Κοινότητα
· Κοινότητα Φιλιππινέζων «ΚΑΣΑΠΙ»
· Κίνηση Δημοτών Κυψέλης
· Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:· Ραδιοσταθμός 105,5 στο ΚΟΚΚΙΝΟ

 

Ψήφισμα: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ  ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ 18/10/2014

Η κρίση που πλήττει βάναυσα την πόλη μας, αναδεικνύει εντονότερα από ποτέ το χρόνιο πρόβλημα της ασφυξίας, λόγω της  μεγάλης έλλειψης ελεύθερων χώρων και πράσινου.

Οι φορείς που συνδιοργανώνουμε τη διήμερη αυτή συνάντηση θεωρούμε ότι ο δημόσιος χώρος είναι ζωτικός χώρος, όπου πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι/ες.  Ένας χώρος που πρέπει να  κρατηθεί μακριά από την κερδοσκοπία και την εκμετάλλευση Για το λόγο αυτό είναι για μας επιτακτικότερη η ανάγκη να γίνει το Πεδίον του Άρεως ένας  ελεύθερος λειτουργικός  χώρος πράσινου,  χαράς, ηρεμίας και αναψυχής.

Έτσι,  με το σύνθημα «Να δώσουμε ζωή στο Πεδίον του Άρεως» ξεκινήσαμε συλλογικότητες και άτομα,  την κοινή προσπάθεια μας να  προβάλλουμε τα σημερινά προβλήματά του, να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε τη λύση τους, από την αρμόδια περιφερειακή αυτοδιοίκηση και να διαμορφώσουμε  και να προτείνουμε, ένα νέο παράδειγμα λειτουργίας του δημόσιου χώρου.

      Το πεδίον Άρεως είναι ένας ζωντανός  οργανισμός που  θέλει καθημερινή

φροντίδα και περιποίηση. Γιαυτό  στη σημερινή μας συνέλευση, δηλώνουμε

 ότι θα αγωνιστούμε για να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις  για να ξαναζωντανέψει το βαριά λαβωμένο από την εγκατάλειψη πάρκο μας, όπως:

·         H  αποπεράτωση της ανάπλασης που έμεινε στη μέση παρόλα  τα τεράστια ποσά  που  ξοδεύτηκαν.

·          Η υλοποίηση της  φυτοτεχνικής μελέτης, που δεν έγινε ποτέ.

·          Η λειτουργία των υδάτινων διαδρομών και η ανακύκλωση του αρδεύσιμου νερού. Η επισκευή και η λειτουργία  βρυσών τόσο για την πανίδα του πάρκου, όσο και για τους επισκέπτες ..

·         Η άμεση επισκευή και λειτουργία των παιδικών χαρών, που σήμερα είναι κλειστές, και η σταδιακή και προσεκτική δημιουργία νέων , ώστε να μην μειωθεί   το πράσινο του πάρκου.

·         Να ξεκινήσει η  λειτουργία ενός περίπτερου και αναψυκτήριου για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, στα αποπερατωμένα κτίρια της πλατείας [Γαρδένιας]  που σήμερα είναι εγκαταλειμμένα.

 Στην συνέχεια  να ολοκληρωθεί η αποπεράτωση του κτιρίου, που υπήρχει στο πρώην θέατρο «Οικονομίδη» [Άλσος] και να λειτουργήσει σαν πολιτιστικό κέντρο (θέατρο, βιβλιοθήκη- δισκοθήκη, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και εκθέσεων, αίθουσα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών,κλπ ),όπως προβλέπουν τα σχέδια της ανάπλασης.  Και βέβαια να επισκευαστεί το  GREEN PARK και  να αποδοθεί σε  κοινωνικές και πολιτιστικές συλλογικότητες.

·         Να εξεταστεί  η περίπτωση  των αυθαιρέτων του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου  και να γίνει αποκατάστασση  του πράσινου.

·         Από την δημιουργία του, το Πεδίο του Άρεως ήταν ένας  δημόσιος χώρος  με  ελεύθερη πρόσβαση όλο το  24ωρο  κι έτσι πρέπει να παραμείνει.  Γι αυτό ζητάμε  να αφαιρεθούν οι πόρτες εισόδων και παράλληλα να εξασφαλιστεί  το δικαίωμα της ασφαλούς και ανεμπόδιστης χρήσης του για όλους/ες.

·         Να  προσληφθεί το απαραίτητο  και εξειδικευμένο προσωπικό για την φύλαξη, καθαριότητα, φωτισμό, κλάδεμα και γεωπονική υποστήριξη της χλωρίδας και πανίδας του πάρκου.

Εμείς θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας για να δώσουμε ζωή στο πάρκο μας, θα στηρίζουμε  κάθε προσπάθεια της Περιφέρειας για την επίλυση των σημερινών προβλημάτων και συγχρόνως θα ελέγχουμε και θα διεκδικούμε  το ζωντάνεμα του Πεδίου του Άρεως.

                                                                                               

επιστροφή

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ  ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Μαρία Τοπαλιάν 1/12/2014

Η κρίση που πλήττει βάναυσα την πόλη μας, αναδεικνύει εντονότερα από ποτέ το χρόνιο πρόβλημα της ασφυξίας, λόγω της  μεγάλης έλλειψης ελεύθερων δημόσιων χώρων και πρασίνου.

Για το λόγο αυτό, συναντηθήκαμε Φορείς, Συλλογικότητες και Άτομα που θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικιή την σημασία του  δημόσιου χώρου ,ως ζωτικού χώρου, που πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι/ες και   πρέπει να  κρατέται μακριά από την κερδοσκοπία και την εκμετάλλευση και ξεκινήσαμε με το διήμερο (18,19 Οκτωβρίου2014) εκδηλώσεων και Συνέλευσης,  την κοινή προσπάθεια μας , από το πεδίον του Άρεως.

 Σκοπός μας είναι  να   διεκδικήσουμε ,να απαιτήσουμε, να προτείνουμε και να βοηθήσουμε να διαμορφωθεί ένα νέο παράδειγμα λειτουργίας ενός   ελεύθερου λειτουργικού  χώρου πρασίνου,  χαράς, ηρεμίας και αναψυχής.

Σύνθημα  μας είναι :«Να δώσουμε ζωή στο Πεδίον του Άρεως» .

 Το πεδίον του Άρεως είναι ένας ζωντανός  οργανισμός .που  θέλει καθημερινή φροντίδα και περιποίηση, γι αυτό απαιτείται:                                  

·         Η επαναλειτουργία των παιδικών χαρών

·         Το πότισμα και η φροντίδα της πλούσιας χλωρίδας του χώρου.

·         Η ολοκλήρωση της επισκευής των κτηρίων που υπάρχουν στο χώρο και η απόδοσή τους στους κατοίκους και τους φορείς τους για την υλοποίηση κοινωφελών σκοπών.

·         Η αποκατάσταση της βλάβης που έχει προκληθεί στο χώρο από  όλες τις παράνομες και αυθαίρετες ενέργειες με σκοπό την εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων σε βάρος του  κοινωνικού συμφέροντος.

Ολοι/ες γνωρίζουμε ότι η επίλυση  αυτών των προβλημάτων ,αρχίζει με την εξασφάλιση απαραίτητου αριθμού εργαζομένων , για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες λειτουργίας του Πάρκου.

Γι αυτό απαιτούμε ,  την πρόσληψη   προσωπικού   και δεν αποδεχόμαστε τη λογική των πάσης φύσεως «απαγορεύσεων», που αδιαφορούν για την τύχη του δημόσιου χώρου, τον καταδικάζουν σε μαρασμό και καταστρατηγούν το δικαίωμα στην πρόσβαση σ’ αυτόν και στην χρήση του.

Αποφασίζουμε συναινετικά και σημαντικό είναι ,ότι η συνεργασία μας για ‘’το πεδίον του ‘Αρεως’’ ‘ανοιξε τις δυνατότητες συνεργασιών μας και σε άλλα θέματα  ,έτσι  ώστε. οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει μια συλλογικότητα να στηρίζονται και να ενισχύονται από τις συλλογικότητες που συμφωνούν  και τα αποτελέσματα να πολλαπλασιάζονται. Επίσης είναι πάντα ανοικτός ο κατάλογος των συμμετοχών στην νέα συλλογικότητα που δημιουργήθηκε  ‘’ΟΛΟΙ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ’’και απαρτίζεται από:     

Κίνηση Κατοίκων 6ης Δημοτικής Κοινότητας, Περιβαλλοντικό Δίκτυο Αθήνας, Κίνηση πολιτών Φιλοπάππου,, Εξωραϊστικός-πολιτιστικός σύλλογος «Ιλισός»,, Οργάνωση «Αττική- περιβάλλον SOS», Κίνηση για την προστασία του Κτήματος Δρακόπουλου,  ΚΕΘΕΑ/ ΣΤΡΟΦΗ και ΚΕΘΕΑ/MOSAIC, Σύλλογος Οικογένεια ΚΕΘΕΑ/ΣΤΡΟΦΗ, Σύλλογος κατοίκων πλατείας Καλλιγά, Δομή Κοινωνικής Αλληλεγγύης το «Μυρμήγκι», Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών

Και  στηρίζεται  από:                                                                             

Παιδικά Χωριά Ελλάδας SOS, Η οργάνωση «Αλληλεγγύη για όλους» και «η Εκδρομή της Αγάπης» Μεταναστευτικές κοινότητες καθώς και ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών και ο Σύλλογος καταναλωτών βιολογικών προϊόντων.

 

επιστροφή

 

Πρωτοβουλία «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ» Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

γιορτή για τα παιδιά: 11:00 – 15:00                                         

προγραμμα:

Το παιδικό θέατρο του Νέου Κόσμου με το έργο «ξημερώνει»,  Παράσταση θεάτρου του Δρόμου( διαδραστικά ψυχαγωγικά παιχνίδια κ.α ) ,από τους ηθοποιούς Νίκο Αξιώτη,Ελένη Καρβέλη 

Παραμύθια για παιδιά,  με αφηγητή τον Ταξιάρχη

Και 15:00-16:30  Ενημέρωση- Συζήτηση για το Πεδίον του Άρεως

Σύνθημα  μας είναι:  «ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ  ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ»

Το Πάρκο βρίσκεται σε κακή κατάσταση,  λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων του από το παρελθόν. Είναι φανερό ότι για να καλυφθούν οι  πρωταρχικές  ανάγκες του,  φύλαξη και καθαριότητα,  προαπαιτείται άμεσα η πρόσληψη του απαραίτητου αριθμού εργαζομένων.

Και εμείς ,από την μεριά μας, συνεχίζουμε τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε, με γιορτή για τα παιδιά, γιατί οφείλουμε να διεκδικήσουμε το δικαίωμα τους να χαίρονται το Πάρκο.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις  για το Πεδίον του Άρεως, αλλά και για άλλα θέματα, στα οποία οι συμμετέχοντες αποφασίζουμε συναινετικά ,πάντα μέσα σε ένα κλίμα αλληλοϋποστήριξης και αλληλεγγύης .

 Και είμαστε  ανοικτοί σε νέες  συμμετοχές  στην πρωτοβουλίας μας : «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ» . 

Που την απαρτίζουν:  η  Κίνηση Κατοίκων 6ης Δημοτικής Κοινότητας, το Περιβαλλοντικό Δίκτυο Αθήνας, η  Κίνηση Πολιτών Φιλοπάππου, ο  Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός Σύλλογος «Ιλισός»,  η Οργάνωση «Αττική- Περιβάλλον SOS», η Κίνηση για την προστασία του Κτήματος Δρακόπουλου, το ΚΕΘΕΑ/MOSAIC,  το ΚΕΘΕΑ /ΣΤΡΟΦΗ,Σύλλογος Οικογένεια του ΚΕΘΕΑ/ΣΤΡΟΦΗ, το ΚΕΘΕΑ/ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, η oμάδα κατοίκων "H Κυψέλη μας", η  Δομή Κοινωνικής Αλληλεγγύης το «Μυρμήγκι»,  το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό», η  Ένωση  Καταναλωτών Βιολογικών προϊόντων ΒΙΟΖΩ,  ο Σύλλογος Βιολογικών Λαϊκών Αγορών .

Και την στηρίζουν: τα Παιδικά  Χωριά Ελλάδας SOS με την ομάδα «η Εκδρομή της Αγάπης», η  «Αλληλεγγύη για όλους» και Μεταναστευτικές κοινότητες.

 

επιστροφή

 

GREEN PARK

19-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Σήμερα 19 Ιουνίου 2015 μπαίνουμε στο εγκαταλελειμμένο αναψυκτήριο Green Park με σκοπό να το επαναλειτουργήσουμε με ίδια μέσα. Σχεδόν 4 χρόνια μετά την ενεργοποίηση και κατάληψη του θεάτρου Εμπρός το 2011 προτείνουμε μια δεκαήμερη δράση κριτικής παρέμβασης εν εξελίξει, στο εδώ και τώρα της Αθήνας.

Η ενεργοποίηση του Green Park είναι μια εφήμερη δράση χωρίς ορισμένο χρονικό ορίζοντα αλλά με συνείδηση ότι δεν θα μπει σε λογική ιδιοκτησίας. Το συνεκτικό στοιχείο του υποκειμένου που αναλαμβάνει το εγχείρημα δεν είναι κάποια ιδεολογία ή συντεχνιακό συμφέρον αλλά μια οικειότητα κερδισμένη μέσα από τα πειράματα των τελευταίων ετών. Υπ' αυτή την έννοια διεκδικούμε τη σημασία της φιλίας και την αυταπόδεικτη πολιτική της διάσταση χωρίς έξωθεν ιδεολογική επικύρωση. Προτείνουμε τη φιλία ως μια πιθανή αξία που ξεφεύγει από τις νεοφιλελεύθερες επιταγές.

Η δράση αυτή προτείνει ένα ρευστό τρόπο οργάνωσης. Επιχειρεί να παραμείνει ατελής και ανολοκλήρωτη. Να εξερευνήσει συλλογικά τα μοντέλα παραγωγής, τη σχέση με το κοινό και τις κυρίαρχες αφηγήσεις. Να επαναπροσδιορίσει το αίτημα της ελαφρότητας, του αυτοσαρκασμού, της κριτικής και της χαράς.

Η ενεργοποίηση του αναψυκτηρίου Green Park στο πεδίο του 'Αρεως, σε ένα από τα δυο κεντρικά πάρκα της πόλης, θέτει εκ νέου την ανάγκη της αναψυχής, με στόχο η πολιτική και η χαρά να αναδυθούν σε μέρη που δεν τα περιμένουμε. Σε αυτό το ατελές, συλλογικό πείραμα, σε μια συνθήκη οικειότητας χωρίς κανόνες αλλά με συνείδηση της ευθύνης που προκύπτει από τη δράση αυτή, καλούμε τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν μια ανοίκεια περιοχή, μια δυνατότητα χαράς.

Πληροφορίες για τη δράση μας:

https://greenparkathina.wordpress.com/

το αποψινό μας πρόγραμμα:

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 Εγκαίνια του Green Park Ώρα προσέλευσης: 8:30 μμ. Dj set: Θάλεια Ραυτοπούλου & Blue Lagoon αναψυκτήριο REPARK #1 Arbit City Group #2 Καθίσματα (Μαρμαρο-επένδυση) : Πέγκυ Ζάλη & Πέτρος Μώρης

 

επιστροφή