Στην αρχική σελίδα

Επιστροφή

Τα Μ.Μ.Ε. για το σχολείο μας

Aφιέρωμα στο σχολείο μας
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1999

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ CD-ROM
Βραβευμένη σελίδα στο Ιντερνετ

    Και επειδή ο κόσμος δεν τελειώνει στο σχολικό προαύλιο, οι μαθητές ενημερώνονται και ευαισθητοποιούνται για τα παγκόσμια προβλήματα, ενδιαφέρονται και συμμετέχουν στις προσπάθειες της Διεθνούς Αμνηστίας και της UNICEF. Μαθαίνουν επίσης, μέσα από το πρόγραμμα των θεμάτων Αγωγής Υγείας, να φροντίζουν τον εαυτό τους και την υγεία τους.
    Οι δράσεις του l4ου Γυμνασίου Περιστερίου εκτείνονται και στο Διαδίκτυο. Τα κομπιούτερ αποτελούν εργαλείο και ψυχαγωγικό μέσο στην υπηρεσία μαθητών και καθηγητών. Οι αγαπημένες ομάδες διακοσμούν τις οθόνες των υπολογιστών της αίθουσας Πληροφορικής και οι πολυάριθμες σχολικές δραστηριότητες φιλοξενούνται σε μία εξαιρετική - και για αυτόν τον λόγο βραβευμένη -σελίδα στο 'Ιντερνετ.
    Στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος με το όνομα “Οδύσσεια – Μνηστήρες”, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα χρησιμοποιηθούν και για τον εμπλουτισμό της διδασκαλίας όλων των μαθημάτων.
    Σε ένα CD-ROM που ετοιμάζεται θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του προγράμματος κινητικότητας “Τα ξωκλήσια του Κηφισού”, που συντονίζεται από το 14ο Γυμνάσιο Περιστερίου με τη συμμετοχή άλλων πέντε σχολείων.

Τα όνειρα
    Μιλήσαμε με τους μαθητές, που φάνηκε να διασκεδάζουν και να πραγματοποιούν τα όνειρά τους μέσα από τις σχολικές αυτές εκδηλώσεις. Ο Παναγιώτης συμμετέχει στη χορωδία και τη θεατρική ομάδα του Γυμνασίου. “Μου αρέσει να τραγουδώ, αλλά εκτός από εμένα υπάρχουν και άλλοι καλοί στο τραγούδι”, είπε.
    Ο Μιχάλης είναι επιφορτισμένος με τις ηχητικές εγκαταστάσεις και από τα χέρια του “περνάει” ο ήχος όλων των σχολικών εκδηλώσεων. Η Κατερίνα, “παραδοσιακό” μέλος του 15μελούς, πάντα χαμογελαστή, δήλωσε: “περνάμε καλά και διασκεδάζουμε στο σχολείο μας με όλα αυτά”.

 

Σχολείο|Πολιτιστικά|Προγράμματα|Εκδόσεις|Εκπ.Υλικό|Σελ.Μαθητών|Site|14thDM

Στην αρχική σελίδα

email us
e-mail us
g14per@otenet.gr

Αναζήτηση στο Site
Όλο το site σε μια σελίδα
Οδηγίες πλοήγησης στο site

InteRMediA TeaM 14ου Γυμνασίου Περιστερίου
Σχεδίαση Site