Στην αρχική σελίδα

Επιστροφή

Τα Μ.Μ.Ε. για το σχολείο μας

Άρθρο για το site μας
Εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ"
Εβδομαδιαία Περιστεριώτικη Εφημερίδα
5 Ιουλίου 2001

5η Πανελλήνια βράβευση φέτος του 14ου Γυμνασίου Περιστερίου!

Κατέλαβε την 1η θέση στον 1ο διαγωνισμό του e-go.gr για την καλύτερη ελληνική μαθητική σελίδα στο Διαδίκτυο, πετυχαίνοντας την 5η διάκριση του, σε ισάριθμους διαγωνισμούς που έλαβε μέρος την τρέχουσα σχολική χρονιά!

Το 14ο Γυμνάσιο Περιστερίου πήρε την 1η θέση στον 1ο διαγωνισμό του ελληνικού portal www.e-go.gr αναδεικνυόμενο ως η καλύτερη ελληνική μαθητική σελίδα στο Διαδίκτυο.

Η ανάδειξη του site έγινε μετά από διαδικασία επιλογής από τους υπεύθυνους του e-go.gr των 10 καλύτερων σχολικών sites μεταξύ των δεκάδων που δήλωσαν συμμετοχή στο διαγωνισμό και στη συνέχεια το κοινό επέλεξε το καλύτερο, μέσω ψηφοφορίας του e-go. Το site του 14ου Γυμνασίου Περιστερίου ήρθε πρώτο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά ψήφων από το δεύτερο και τον τρίτο νικητή.

Η βράβευση του site αυτή τη φορά συνοδεύτηκε, εκτός από τα συγχαρητήρια, με πέντε (5) ηλεκτρονικούς υπολογιστές – ευγενική χορηγία της Hewlett Packard – που θα το βοηθήσουν να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο στην υπόθεση της εισαγωγής των Νέων Τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η τελετή παράδοσης των υπολογιστών στο σχολείο έγινε την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2001 παρουσία των καθηγητών του σχολείου και πολλών μαθητών, που παράτησαν τις διακοπές τους και βοήθησαν στην παραλαβή και άμεση εγκατάσταση των υπολογιστών στο εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου.

Η όλη τελετή παρουσιάστηκε στο Δελτίο Ειδήσεων του MEGA την ίδια μέρα.

Στην αρχή της σελίδας

 

Σχολείο|Πολιτιστικά|Προγράμματα|Εκδόσεις|Εκπ.Υλικό|Σελ.Μαθητών|Site|14thDM

Στην αρχική σελίδα

email us
e-mail us
g14per@otenet.gr

Αναζήτηση στο Site
Όλο το site σε μια σελίδα
Οδηγίες πλοήγησης στο site

InteRMediA TeaM 14ου Γυμνασίου Περιστερίου
Σχεδίαση Site