Στην αρχική σελίδα

Επιστροφή

Τα Μ.Μ.Ε. για το σχολείο μας

Άρθρο για το
site και το σχολείο μας
Portal "www.e-go.gr"

22 Ιουνίου 2001

Το e-go εξοπλίζει το 14ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Σε μια μικρή, συγκινητική τελετή, το μεσημέρι της Παρασκευής, το 14ο Γυμνάσιο Περιστερίου παρέλαβε από το www.e-go.gr τους πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές multimedia για να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο. Οι υπολογιστές -ευγενική χορηγία της Hewlett Packard- είναι το μεγάλο βραβείο του 1ου Σχολικού Διαγωνισμού του e-go, για την καλύτερη ελληνική μαθητική σελίδα στο Διαδίκτυο.
Στο διαγωνισμό μετείχαν δεκάδες ελληνικά σχολικά sites, από τα οποία το κοινό επέλεξε το καλύτερο, μέσω ψηφοφορίας του e-go. 
Στη σεμνή τελετή της παράδοσης του βραβείου, η διευθύντρια του σχολείου, κα Καλπακτσίδου, ο υποδιευθυντής κ. Λουκά και ο καθηγητής της Πληροφορικής, κ. Κουνάδης, υποσχέθηκαν να αξιοποιήσουν δημιουργικά το δώρο που κέρδισαν επάξια. Οι νικητές-μαθητές δεν έχασαν λεπτό και ήδη οι πέντε υπολογιστές εγκαταστάθηκαν στο εργαστήρι τους, για να ενισχύσουν την προσπάθειά τους να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την παρουσία του 14ου Γυμνασίου στο Δίκτυο. Μια σελίδα αντιπροσωπευτική του πρωτοπόρου σχολείου, του μεγαλύτερου Δήμου του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο εκπρόσωπος του e-go, Κώστας Κωνσταντέλλος, τόνισε ότι αξίζουν κάθε επιβράβευση οι εκπαιδευτικοί του 14ου Γυμνασίου Περιστερίου, αλλά και οι υπεύθυνοι του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αττικής (εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον υπεύθυνο για το Ίντερνετ, κ. Ζηρήνη), που προετοιμάζουν τον έλληνα πολίτη του 21ου αιώνα για το ευρύ νέο πεδίο της δικτυακής επικοινωνίας και αγοράς.

Στην αρχή της σελίδας

 

Σχολείο|Πολιτιστικά|Προγράμματα|Εκδόσεις|Εκπ.Υλικό|Σελ.Μαθητών|Site|14thDM

Στην αρχική σελίδα

email us
e-mail us
g14per@otenet.gr

Αναζήτηση στο Site
Όλο το site σε μια σελίδα
Οδηγίες πλοήγησης στο site

InteRMediA TeaM 14ου Γυμνασίου Περιστερίου
Σχεδίαση Site