Ημερολόγιο

27/11/2000
Εκδρομή στη Βαρυμπόμπη

Ίσως αυτή ήταν μια από τις λίγες φορές που σηκωθήκαμε απ’ τα κρεβάτια μας νωρίς χωρίς να είμαστε κατσούφηδες. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η μέρα είναι ένα διάλειμμα από τα μαθήματα και ιδιαίτερα από τα διαγωνίσματα. Σήμερα θα πάμε στη Βαρυμπόμπη. Όμως, η διάθεση αυτή πιθανότατα άλλαξε όταν ανοίξαμε την κουρτίνα και είδαμε τον καιρό που είχε έξω. Πιθανότατα να σκεφτήκαμε ότι η εκδρομή θα ματαιωθεί και η σκέψη αυτή μας έκανε να μη θέλουμε να σηκωθούμε απ’ το κρεβάτι μας! Πολλά θα πέρασαν απ’ το μυαλό μας αλλά τελικά πήγαμε στο σχολείο. Όταν φτάσαμε πληροφορηθήκαμε ότι η εκδρομή θα γίνει παρ’ όλο τον κακό καιρό και την καθυστέρηση των πούλμαν. Επιτέλους!!! Ήρθαν. Τι ανακούφιση! Σε λίγο ξεκινήσαμε. Πιστεύω πως οι στιγμές στο λεωφορείο με τη μουσική, τις φωνές, τα γέλια ήταν οι ωραιότερες.

Επιτέλους Βαρυμπόμπη! Φτάσαμε! Ψιχαλίζει; Λοιπόν δεν πειράζει. Όλοι πήραμε τις παρέες μας και βρήκαμε κάποιο μέρος να καθίσουμε είτε για να φάμε είτε για να πιούμε κάτι ή απλώς να συζητήσουμε ή να παίξουμε τάβλι. Αφού δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω, όλοι μας βρήκαμε κάτι να κάνουμε. Σε λίγο σταμάτησε να ψιχαλίζει αλλά δυστυχώς έπρεπε να φύγουμε σε ένα τέταρτο. Προλαβαίνουμε όμως να κάνουμε μια βόλτα να βρούμε τους συμμαθητές μας και να πάμε στο λεωφορείο. Πού να είναι το λεωφορείο; Δε θυμάμαι! Α…να το! Πάμε λοιπόν και πάλι φωνές, μουσική, σχόλια, γέλια πολλά και φτάσαμε.

Εδώ είμαστε λοιπόν. Παρ’ όλο που ο καιρός δεν ήταν καλός αναμφίβολα, όλοι μας βρήκαμε κάτι να κάνουμε. Τώρα πρέπει απλώς να κάνουμε υπομονή μέχρι την επόμενη φορά!

Κατερίνα Τσίκο Γ5

Στην αρχή της σελίδας

 

Σχολείο|Πολιτιστικά|Προγράμματα|Εκδόσεις|Εκπ.Υλικό|Σελ.Μαθητών|Site|14thDM

Στην αρχική σελίδα

email us
e-mail us
g14per@otenet.gr

Αναζήτηση στο Site
Όλο το site σε μια σελίδα
Οδηγίες πλοήγησης στο site

InteRMediA TeaM 14ου Γυμνασίου Περιστερίου
Σχεδίαση Site