Στην αρχική σελίδα

Επιστροφή

Τεύχος 0, σχολ. έτος 1999-00
Περιεχόμενα τεύχους

Βράβευση
από το Πνευματικό Κέντρο Πειραιώς
"Ο ΦΙΛΩΝ"

Το Πνευματικό Κέντρο «Ο ΦΙΛΩΝ» είναι ιδιωτικός φορέας, ο οποίος πρώτος  (1977), θεσμοθέτησε τους πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς ποίησης, πεζογραφίας, ζωγραφικής και μουσικής και αργότερα το διαγωνισμό βράβευσης Σχολείων-Ωδείων με έντονη πολιτιστική δραστηριότητα.


Έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Την Κυριακή, 16 Απριλίου στις 11 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, υπό την Αιγίδα της Νομαρχίας Πειραιά έγινε η  απονομή των Τιμητικών Διπλωμάτων σε Σχολεία και Ωδεία με έντονη Πολιτιστική Δραστηριότητα, ενταγμένη στις εκδηλώσεις της Πνευματική και Πολιτιστικής Μαθητικής Ολυμπιάδας 2000, την οποία και διοργανώνει.

Οι υπεύθυνοι του πνευματικού κέντρου έκριναν ότι οι πολύπλευρες πολιτιστικές δραστηριότητες του σχολείου μας θα έπρεπε να τύχουν της επιβράβευσής τους και για αυτό μας προσκάλεσαν να παρευρεθούμε στην εκδήλωσή τους και να παραλάβουμε τα Τιμητικά Διπλώματα. Σημειώνουμε ότι οι δραστηριότητες μας έγιναν γνωστές στους υπευθύνους μέσω των ιστοσελίδων μας, χωρίς εμείς να έχουμε υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στον παραπάνω διαγωνισμό.


Η κ. Γεωργίου παραλαμβάνει τα βραβεία μας

Τα διακριθέντα Σχολεία τιμήθηκαν με ΒΡΑΒΕΙΟ ή ΕΠΑΙΝΟ και ΧΡΥΣΟ ή ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ αντίστοιχα από το Πνευματικό  Κέντρο και τη Νομαρχία Πειραιά, αλλά και με ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΠΑΙΝΟ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Από το σχολείο μας παρευρέθηκε αντιπροσωπεία Καθηγητών αποτελούμενη από τους: Α.Γεωργίου - Δ/ντρια, Μ.Κουτσούμπα, Π.Παλιοκώστα, Σ.Κουνάδη και 10μελή ομάδα μαθητών και μαθητριών

Στην αρχή της σελίδας

 

Σχολείο|Πολιτιστικά|Προγράμματα|Εκδόσεις|Εκπ.Υλικό|Σελ.Μαθητών|Site|14thDM

Στην αρχική σελίδα

email us
e-mail us
g14per@otenet.gr

Αναζήτηση στο Site
Όλο το site σε μια σελίδα
Οδηγίες πλοήγησης στο site

InteRMediA TeaM 14ου Γυμνασίου Περιστερίου
Σχεδίαση Site